Кухні народів світу

450 

Рік видання: 2025

Тип обкладинки: м’яка, лам.

Розміри: 15,5 x 20,5 см.
Кі-сть сторінок: 248  с.

ISBN 978-617-574-111-5

Переглянути зміст та технічні сторінки

Опис

У посібнику викладено загальнонаціональні й регіональні кухні народів країн світу, сировину, способи приготування і особливості споживання страв, а також організацію, форми,системи та методи обслуговування іноземних туристів у готельно-ресторанних комплексах України.

Для студентів вищих навчальних закладів освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр спеціальності «Готельна і ресторанна справа»

Додаткова інформація

Мова видання

українська

Переглянути уривок з книги

Вам також може сподобатися…

Всі результати пошуку