Барна справа

500 

Рік видання: 2024

Тип обкладинки: м’яка, лам.

Розміри: 15,5 x 20,5 см.
Кі-сть сторінок: 288  с.

ISBN 978-617-7937-40-0

Переглянути зміст та технічні сторінки

Опис

У посібнику викладено особливості організації, функціонування барів, їх класифікацією, матеріально-технічне забезпечення барів, порядок підготовки барів для обслуговування відвідувачів, вимоги до персоналу, що обслуговує споживачів, характеристику базових алкогольних і безалкогольних напоїв, методи, особливості приготування, способи оформлення і подачі різних зміша- них напоїв і коктейлів.

Посібник призначено для студентів вищих навчальних закладів напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр. Посібник може бути корисним персоналу, який обслуговує відвідувачів у барах і ресторанах.

Додаткова інформація

Мова видання

українська

Переглянути уривок з книги

Всі результати пошуку