Полікарпов І. С. , Шийко І. І., Шийко О. І.
Навчальний посібник– 304 с.
ISBN 78-966-2025-62-0
У посібнику подані відомості про стан виробництва і споживання нагрівних приладів, про фактори, які формують їхній асортимент і якість, споживні властивості й асортимент.
Посібник призначений для студентів товарознавчих та економічних спеціальностей, пов’язаних зі сферою торгівлі.
Гриф надано Міністерством освіти і науки України
Стислий зміст
Розділ 1. Енергетика – основа розвитку економіки
Розділ 2. Фактори, які формують асортимент і якість нагрівних приладів
Розділ 3. Споживні властивості нагрівних приладів
Розділ 4. Класифікація і характеристика нагрівних приладів
Розділ 5. Прилади і системи для опалення приміщень
Розділ 6. Прилади і системи гарячого водопостачання (ГВП)