Антонюк О.П., Ступницька Т.М., Купріна Н.М., Подгорна І.Є.
Навчальний посібник. – Львів. – 320 с.
ISBN 978-617-574-002-6
У навчальному посібнику розкривається програмний матеріал з теорії та практики економічного аналізу з урахуванням специфіки діяльності підприємств харчової та переробної промисловості, а саме: основні ключові поняття та визначення, теоретичні та тестові завдання, задачі. Розв’язання даних завдань дозволяє не тільки закріпити на практиці отримані теоретичні знання, але й сприяє самостійному вивченню складових курсу „Економічний аналіз” та самостійному його проведенню на підставі форм фінансової та статистичної звітності промислового підприємства. Додатковим інструментом для самостійного виконання завдань є додатки, які наведено в даному навчальному посібнику.
Складений авторами навчальний посібник призначений для студентів економічних спеціальностей, аспірантів та викладачів вищих навчальних закладів, а також може використовуватися практичними працівниками економічних підрозділів підприємств, організацій та установ.
Гриф надано Міністерством освіти та науки України
Стислий зміст
РОЗДІЛ І. ТЕОРІЯ ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ
МОДУЛЬ 1. Предмет, об’єкт і завдання економічного аналізу
МОДУЛЬ 2. Метод і методичні прийоми економічного аналізу
РОЗДІЛ ІІ. ЕКОНОМІЧНИЙ АНАЛІЗ
МОДУЛЬ 1. Аналіз виробництва продукції та використання ресурсів
МОДУЛЬ 2. Аналіз витрат, доходів та результатів діяльності підприємства